Σχετικά Με Εμάς

Η Φιλοσοφία μας

LACON Ltd Cyprus offers a wide variety of certifications Η Lacon παρέχει ποικιλία πιστοποιήσεων στους τομείς της γεωργίας και επεξεργασίας τροφίμων. Εξετάζουμε όλη τη διαδικασία, από το σπόρο μέχρι το τελικό προϊόν που φτάνει στον καταναλωτή.

Για περισσότερο από 20 χρόνια, η Lacon εξυπηρετεί τους πελάτες της, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένους γεωπόνους επιθεωρητές. Βοηθούμε πιστοποιημένες εταιρίες να επιδείξουν και να τεκμηριώσουν την ποιότητα τους, επιτρέποντας τους με αυτό τον τρόπο να διατηρήσουν τη ψηλή τους θέση και να αυξήσουν την εμπιστοσύνη των πελατών τους σε ένα περιβάλλον αγοράς βασισμένο στην ασφάλεια των προϊόντων.

Η Lacon δεν ελέγχεται από εξωτερικά συμφέροντα και γι’ αυτό είναι αμερόληπτη και ανεξάρτητη. Κατά συνέπεια, μπορούμε να προσφέρουμε υπηρεσίες ισάξια, σε όλους τους αιτητές που είναι ανεξάρτητοι από διαφημιστικές επιρροές.

Βασισμένη σε μια λογική διάρθρωση τελών και χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο προσωπικό, επιτυγχάνουμε υψηλής ποιότητας έλεγχο και πιστοποίηση χωρίς να διακινδυνεύουμε την οικονομική σκοπιμότητα των πιστοποιημένων προϊόντων.

Η Lacon πιστοποιεί εταιρίες οι οποίες δραστηριοποιούνται παγκόσμια αλλά και μικρούς παραγωγούς και αγρότες. Διακεκριμένες πηγές και εθνικές και διεθνής διαπιστεύσεις (KOΠΠ, Αρμόδια αρχή) αποτελούν απόδειξη της αξιοπιστίας μας.

 

Πώς Επιθεωρούμε

Δεν είναι σημαντικό αν το ονομάσουμε έλεγχο ή επιθεώρηση.

 

Επικεντρωνόμαστε σε μια καλά- δομημένη προσέγγιση, τον καταλληλότερο επιθεωρητή, και τα καλύτερα τεχνικά προαπαιτούμενα.

Οι επιθεωρητές μας φυσικά είναι πολύ καλά εκπαιδευμένοι, έχουν πρακτική εμπειρία και είναι ανεξάρτητοι. Ο φορέας Lacon έχει περισσότερα να προσφέρει: στόχος μας είναι να διεξάγουμε τον έλεγχο στο ίδιο επίπεδο με τα άτομα υπεύθυνα από την εταιρία που πιστοποιείται. Αρχεία και έγγραφα ελέγχονται σύμφωνα με το μέγεθος της εταιρίας, πιθανά ρίσκα και προϋποθέσεις για συμμόρφωση με τα αμφισβητούμενα σημεία (στάνταρντ). Πάνω από όλα, είναι σημαντικό να αξιολογήσουμε την εκτέλεση στην εταιρία, πράγμα που συνήθως μπορεί να γίνει κατά την επίσκεψη μας με τα πόδια γύρω από τις εγκαταστάσεις. Μετά τον έλεγχο, το άτομο υπεύθυνο από την εταιρία πρέπει να μπορεί να πει πως ο έλεγχος άξιζε τον κόπο, ήταν συμπαγές και είχε γίνει σε σύμφωνη ατμόσφαιρα.

Στο τέλος, μετά τον έλεγχο είναι πριν τον έλεγχο.

 

Διαπίστευση

H LACON Κύπρου είναι διαπιστευμένη απο τον Κυπριακό Οργανισμό Προόθησης Ποιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε την σελίδα του Οργανισμού Προόθησης Ποιότητας εδώ!

Υπο την αιγίδα του Τμήματος Γεωργίας. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκευθείτε την σελίδα του Τμήματος Γεωργίας εδώ!